perjantai 29. toukokuuta 2009

Vehreän vihreäänNettiriippuvuuden vähentämis -kauteni jatkoksi saumattomasti tulee kesälaitumille siirtyminen. Eli elokuussa olisi suunnitelmissa aloittaa tämä blogielämä jälleen, mikäli vielä osaan :)

KAIKILLE OIKEIN LEPPOISAA KESÄÄ!

9 kommenttia:

 1. Valoa, iloa ja lämpöä olkoot tulvillaan kesäpäiväsi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia toivotuksista ja hyvää kesän jatkoa! Kesä ei ole mennyt ihan putkeen, sillä onnistuin murtamaan nilkkani mökillä ja se on nyt viidettä viikkoa kipsissä. Ja tietenkin kaiken päälle tosi sitkeä kesäflunssa :(. Tänne en kuitenkaan ole viitsinyt kirjoitella, sillä olen joutunut olemaan emimmäkseen neljän seinän sisällä, ja eihän täällä tapahdu juuri mitään :) (Lahdessa tosin kävin pyörähtämässä pojan rippijuhlissa)
  Mutta kirjoittelemisiin elokuussa!

  VastaaPoista
 3. Voi itku :o( toivottavasti jalkasi voi jo paremmin!

  Laitoin naamakirjaan sinulle kaverikyselyn- meniköhän oikealle Annalle?? :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mimmosa, paljon parempi. Tulin juuri ehkä kesän viimeiseltä "kunnon" käynniltä mökiltä. Hui kylmää! Kille kuitenkin täytyy sieltä käydä "poimimassa" kaupunkiin, vaikka ukin apuna varmaan vielä viihtyisikin :)
  En valitettavasti ole saanut kaverikyselyäsi - siis olet kääntynyt jonkun toisen Annan puoleen :) Kiva kuitenkin, että olet siellä jälleen!

  VastaaPoista
 5. Vihjaisehan, minkälainen kuva sinulla siellä tällä hetkellä on. Minä kun olen naamioitunut, joudun itse pomimaan kaverit kun muut eivät minua näe :o)

  VastaaPoista
 6. Se vanha, meren rannalta, sivulta, punaisissaan. Jos ei löydy, laitan tietoni s-postiisi :)

  VastaaPoista